Sammenlign Køreskoler - Logo
Sammenlign
Køreskoler

Gratis teoriprøver

Test dig selv i færdselsreglerne og se om du kan bestå teoriprøven. Teoriprøverne består af 25 billeder hvor du skal tage stilling til blandt andet vigepligt, hastighedsgrænser og parkering. Der vil til hvert billede være op til 4 svarmuligheder. Ud af de 25 billeder må du højst krydse forkert i 5 billeder. Èt forkert kryds i et billede tæller lige så meget som 4 forkerte kryds i samme billede.

Teoriklar.dk

Har fire forskellige pakkeløsninger til dig som søger teoriprøver. Den billigste er 99 kr. for adgang til 12 teoriprøver i 7 dage

Drive4you.dk

Har 27 teori prøver. For kun 89 kr. kan du få adgang til dem alle i 7 dage.

Prøve.dk

For kun 49 kr. kan du få adgang til 40 teoriprøver i 7 dage.

Kørekortportal.dk

For kun 59 kr. kan du få adgang til 11 teoriprøver i 4 dage.

Teoritimen.dk

For kun 49 kr. får du adgang til 10 teoriprøver i 3 dage.

Trafiktesten.dk

For 169 kr. får du adgang til 31 teoriprøver i 14 dage.

Bedrebilist.dk

Køreklar.dk

Få adgang til 10 teoriprøver i 120 dage for 249 kr.

NetKørekort.dk

For kun 30 kr. kan du få adgang til 20 teori prøver i 60 dage

Samvirke.dk

Samvirke testede tilbage i juni 2017 sine læsere om de kunne bestå en teoriprøve. Kan du bestå deres test?

Test også din viden med en quiz i tekniske spørgsmål du kan få til køreprøven: Tekniske spørgsmål til køreprøven

Hvad skal jeg medbringe til teoriprøven?

  • • Din ansøgning, hvor alle nødvendige underskrifter er påført.
  • • Lektionsplan, hvor alle nødvendige underskrifter er påført.
  • • Pas eller andet offentligt udstedt legitimation
  • • Opholdstilladelse hvis du ikke er dansk statsborger.
  • • Kørekort ved kontrollerende prøver

Disse punkter er en forudsætning for overhovedet at må starte på prøven, så sørg for at huske at medbringe det!

Forstå teoriprøven og formuleringerne:

Teoriprøverne har nogle gange nogle mærkelige formuleret spørgsmål, som man ikke typisk møder i hverdagen. Alle teoriprøver indeholder spørgsmål med billeder en forklaring af en trafiksituation.


"Særlig opmærksom på"

Når denne type spørgsmål kommer, betyder det, at du skal fokusere mest på den del der bliver spurgt ind til. Ofte er der mange ting man skal være opmærksom på når man køre bil, men det som man skal forholde sig til, er det som har først indflydelse på ens videre kørsel.

Eksempel:

Du ser et billede af noget vejarbejde som er på tæt på dig. Længere nede af vejen kan du også se et fodgængerfelt. Her skal du være særlig opmærksom på vejarbejdet, men kun "opmærksom" på fodgængerfeltet.


Hvor langsomt er langsomt?

Til teoriprøver oplever man ofte følgende scenarie: "Du kører i et tæt bebygget område og kører 40 km/t og nærmer dig en forankørende bil som kører langsomt." Hvis du får at vide at den forankørende kører langsomt, så betyder det væsentligt langsommere end dig. Så her skal se efter på billedet om du kan overhale lovligt, dvs. kigge på evt. stiber og færdselstavler.


Stol på din første indskyelse

Hvis du sidder med følelsen: "Det var for nemt og kan ikke være rigtig", så husk at ikke alle spørgsmål er så indviklede. Så pas på med at overtænk spørgsmålene!


Hvad er relevant for din kørsel?

Man skal være opmærksom på mange ting, men husk nu at det skal have relevans for din kørsel og retning. Støder du ind i et spørgsmålet: "Hvad skal du være særligt opmærksom på" - og du ved du skal lige ud i et lyskryds, og at der er et skilt i venstre side hvor U-vending er forbudt, er det ikke U-vendingen du skal være særlig opmærksom på.


Aldrig svar nej 4 gange på samme billede

Der er altid som minimum ét Ja til hvert billede. Der kan sagtens forekomme spørgsmål hvor du skal svare nej to gange. Det sker typisk i spørgsmål omkring parking og standsning


Vejens type

Hvis der spørges om du skal være opmærksom på vejens type, så er der typisk en færdselstavle der fortæller om vejen er en motervej, hovedvej, motortrafikvej, gågade, legeområde eller lignende. Hvis det er tilfældet er svaret ja.


Øv dig til du har få fejl

Teoriprøven er paratviden i færdselsregler, og er noget der kan terpes. For nogen kræver det flere timers gennemgang af prøver før det virkelig sætter sig. Tag dig god tid til at lære, og husk du hellere vil have brugt for meget tid på at øve, end at skulle betale for at skulle op til en prøve igen.

Seneste blogindlæg

Tage kørekort sammen med en ven: Fordele og rabatter

Fordele ved at tage kørekort sammen med en ven

Der er fordele ved at tage kørekort sammen med en ven - både socialt og økonomisk. Få en oversigt over køreskoler, der tilbyder rabatter når i gør det sammen.

Opdateret d. 06-15-2023
Kørekort afbetaling

Kørekort med mulighed for afbetaling

Find ud af, hvordan afbetaling af kørekort hos en køreskole virker, og få svar på ofte stillede spørgsmål om afbetaling af kørekort hos en køreskole.

Opdateret d. 06-14-2023
Gratis teoriprøver

Gratis teoriprøver

Hvis du får brug for at øve dig til teoriprøven er der her en lille liste over hjemmesider der tilbyder 1 gratis teoriprøve.

Opdateret d. 06-14-2023