Sammenlign Køreskoler - Logo
Sammenlign
Køreskoler

Sammenlign priser på førstehjælpskurser til kørekort

Her finder du en oversigt over udbydere af færdselsrelateret førstehjælp i Danmark. Vi har samlet information om de forskellige udbydere, så du nemt og hurtigt kan finde en, der passer til dine behov og ønsker. Besøg vores side og find en udbyder af færdselsrelateret førstehjælp, der kan hjælpe dig med at føle dig sikker og tryg i trafikken.

FALCK

Er du ved at tage kørekort eller har du bare brug for at kunne færdselsrelateret førstehjælp? Vi har sammensat et kursus, som lever op til alle de nye lovkrav og som følger Dansk Førstehjælpsråd anbefalinger, så du får et godkendt kursusbevis til kørekort.

DKK 384,00

Gå til udbyder

Arbejdernes Oplysningsforbund

Er du klædt på til at håndtere en ulykke? Lær grundlæggende førstehjælp med bl.a. hjertemassage på et kursus her. (Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud)

DKK 390,00

Gå til udbyder

FOF Aarhus

Førstehjælpskursus til kørekort finder du hos FOF, der har kurser i hjertet af Aarhus! Varighed er i alt 8 timer, hvor der indgår mange praktiske øvelser. Kurserne afholdes hver lørdag eller søndag året rundt og derudover løbende i hverdage.

DKK 445,00

Gå til udbyder

LOF

Er du ved at tage kørekort, skal du have et lovpligtigt færdselsrelateret førstehjælpskursus, inden du kan gå op til køreprøven. På vores kurser lærer du bl.a. om mund-til-mund-metode, genoplivning med hjertestarter og at yde førstehjælp til blødninger.

DKK 500,00

Gå til udbyder

Færdselsførstehjælp.dk

Er du ved at tage kørekort? Så skal du også have et førstehjælpskursus! Førstehjælp i forbindelse med erhvervelse af kørekort er nu obligatorisk

DKK 575,00

Gå til udbyder

Røde Kors

Vi har billige kurser i færdselsrelateret førstehjælp over hele landet til dig, der tager kørekort.

DKK 600,00

Gå til udbyder

Førstehjælpsskolen - Førstehjælpskursus i Nordjylland

Førstehjælpsskolen har mere end 20 års erfaring med førstehjælp og underviser i førstehjælp til alle erhverv.

DKK 600,00

Gå til udbyder

DEKRA

Vil du gerne være forberedt, hvis der sker en ulykke? Så tag et førstehjælpskursus og vær sikker på, at du kan yde korrekt og livsreddende førstehjælp, hvis der opstår en nødsituation.

DKK 612,00

Gå til udbyder

Dansk Køre & Førstehjælps skole

Vi kan tilbyde undervisning i førstehjælp på en række forskellige sprog såsom: ​Dansk, Engelsk, ​Tysk, ​Fransk, ​Arabisk, Spansk

DKK 650,00

Gå til udbyder

Bjerregaard UC

Færdselsrelateret førstehjælp 8 timer i Vejle

DKK 650,00

Gå til udbyder

Førstehjælp til Kørekort

Vi har udvalgt de bedste førstehjælpsinstruktører, så vi er sikre på at du får noget ud af det. Book dit førstehjælpskursus på Amager eller på Frederiksberg eller i Farum eller i Ringsted

DKK 750,00

Gå til udbyder

Din Førstehjælp

Hos Din Førstehjælp tilbyder vi kurser i førstehjælp over det meste af landet. Vores kurser henvender sig til alle, og hvad enten det er dit første kursus, eller du gerne vil have din viden om førstehjælp genopfrisket, kan du få en masse ud af et kursus.

Førstehjælp.net

For at få et kørekort til bil skal du have gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus af 8 timers varighed. 4 timer med førstehjælp ved hjertestop, og 4 timers færdselsrelateret førstehjælp til bil

Kursets indhold:

  • • 4 timers livreddende førstehjælp
  • • 4 timers færdselsrelateret førstehjælp

Du vil på kurset lære at handle i korrekt i forskellige situationer. I vil øve førstehjælp i hvad der kunne være virkelige scenarier og få gode råd samt vigtige teknikker. Du kommer igennem mange praktiske øvelser på gulvet. I vil lære omkring førstehjælpens fire hovedpunkter som er:

  • 1. Skab sikkerhed
  • 2. Vurder personen
  • 3. Tilkald hjælp
  • 4. Giv førstehjælp


Hvor længe gælder førstehjælp til kørekort?

Et førstehjælpskursus til kørekort er gyldigt op til et år. Det betyder at du fra tidspunktet du får førstehjælpsbeviset, skal have bestået din køreprøve indenfor et år. Ellers bliver du nødt til at tage kurset igen. Da der godt nogle gange kan være ventetider i netop din by, anbefaler vi at man tager førstehjælpskurset i god tid inden du skal til køreprøve.

Seneste blogindlæg

driving-besides-water

Hvilken køreskole skal jeg vælge? - Guide til valg af køreskole

Find den bedste køreskole i dit område - Spar tid og penge, besøg SammenlignKøreskoler.dk og sammenlign priser og anmeldelser fra de bedste køreskoler.

Opdateret d. 03-30-2023
nyt-koerekort-2023

Nyt kørekort pris - Hvad koster det?

Prisen på et nyt kørekort i 2023 ligger omkring 140-280 kr. Få et duplikatkørekort hos Borgerservice i din kommune. Find mere info her.

Opdateret d. 03-11-2023
Tekniske spørgsmål - Sådan kan du klargøre dig

Tekniske spørgsmål til køreprøven

Se listen med tekniske spørgsmål og tag gerne quiz'en vi har linket til for at du kan øve dig.

Opdateret d. 01-17-2023