Sammenlign Køreskoler - Logo
Sammenlign
Køreskoler

Kørekort B: Alt du behøver at vide

Mangler du et kørekort, så du kan køre bil på offentlige veje? Så er Kørekort B måske det rigtige for dig. Men hvad er Kørekort B, og hvordan får du det?

Kørekort B er det mest almindelige kørekort i Danmark, og det giver dig lov til at køre personbiler og varebiler med en totalvægt på op til 3500 kg. Dette gælder både for almindelige biler og for autocampere og campingvogne.

For at få Kørekort B skal du først og fremmest bestå en teoriprøve og en køreprøve. Teoriprøven tester dine grundlæggende kendskaber til trafikregler og færdselsvejledning, mens køreprøven tester, om du kan køre bil sikkert og ansvarligt på offentlige veje.

Når du har bestået teoriprøven og køreprøven, vil du modtage et kørekortbevis, som viser, at du er i besiddelse af Kørekort B. Dit kørekortbevis skal du altid have med dig, når du kører bil, så du kan vise det frem, hvis du bliver stoppet af politiet eller andre myndigheder.

Hvis du vil have Kørekort B, så har du mulighed for at tage kørekortet hos en køreskole. Der findes mange forskellige køreskoler i Danmark, og de tilbyder alle forskellige priser og pakker. Det kan derfor være en god idé at sammenligne priser på køreskoler, inden du vælger en.

denne side kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på køreskoler, der tilbyder Kørekort B. Du kan søge efter køreskoler i dit lokalområde, se deres priser og pakker, og læse anmeldelser fra andre kunder. På den måde kan du finde den bedste køreskole til den bedste pris.

Seneste blogindlæg

Tage kørekort sammen med en ven: Fordele og rabatter

Fordele ved at tage kørekort sammen med en ven

Der er fordele ved at tage kørekort sammen med en ven - både socialt og økonomisk. Få en oversigt over køreskoler, der tilbyder rabatter når i gør det sammen.

Opdateret d. 06-15-2023
Kørekort afbetaling

Kørekort med mulighed for afbetaling

Find ud af, hvordan afbetaling af kørekort hos en køreskole virker, og få svar på ofte stillede spørgsmål om afbetaling af kørekort hos en køreskole.

Opdateret d. 06-14-2023