Sammenlign Køreskoler - Logo
Sammenlign
Køreskoler

Midlertidigt kørekort - Alt du behøver at vide

Et midlertidigt kørekort er en midlertidig tilladelse til at køre køretøj på vejene. Dette kørekort udstedes i visse situationer, hvor der er behov for at få et midlertidigt kørekort, f.eks. hvis dit originale kørekort er blevet inddraget eller suspenderet, eller hvis du lige er blevet færdig med at tage et nyt kørekort. Et midlertidigt kørekort er normalt gyldigt i en begrænset periode, og det giver dig kun lov til at køre under visse betingelser.

Hvornår kan man få et midlertidigt erstatningskørekort?

 • Hvis du har mistet dit kørekort, eller hvis det er inddraget pga. slitage.
 • Hvis har planer om at køre i udlandet og det ikke er muligt at udstede et nyt kørekort, inden du forlader landet.
 • Du har et dansk kørekort, og du i udlandet er frakendt førerretten eller retten til at føre lille knallert, eller der i udlandet er udstedt kørselsforbud, og hvor den udenlandske kørekortmyndighed har betinget frakendelsestidens eller kørselsforbuddets begyndelsestidspunkt af udlevering af kørekortet til registrering af forholdet eller påtegning herom, eller udlandet administrativt har inddraget kørekortet
 • Seneste blogindlæg

  Tage kørekort sammen med en ven: Fordele og rabatter

  Fordele ved at tage kørekort sammen med en ven

  Der er fordele ved at tage kørekort sammen med en ven - både socialt og økonomisk. Få en oversigt over køreskoler, der tilbyder rabatter når i gør det sammen.

  Opdateret d. 06-15-2023
  Kørekort afbetaling

  Kørekort med mulighed for afbetaling

  Find ud af, hvordan afbetaling af kørekort hos en køreskole virker, og få svar på ofte stillede spørgsmål om afbetaling af kørekort hos en køreskole.

  Opdateret d. 06-14-2023